A Metal 99 Kft. saját fejlesztésű termékeinek gyártása a hazai közlekedési vállalatok jármű-felújítási és javítási munkálataiból nyert tapasztalatok, illetve vevői igények alapján épült ki, és ma már mind belföldön, mind külföldön jelen van.

Szakembergárdája és gépparkja lehetővé teszi, hogy modern ablakokkal és ajtókkal elégítse ki a speciális, egyedi vevői igényeket, kis- vagy nagyszériás gyártással igazodjon a megrendelő szükségleteihez.

Saját ajtórendszerek, ablakok

A Metal 99 Kft. 1991 óta foglalkozik tömegközlekedési járművek ajtórendszereinek gyártásával, amelyek korszerű könnyűszerkezetű, ragasztott technológiával készülnek. Széles körben alkalmazható kivetős rendszerű tolóajtókat, elektromos és pneumatikus belső bolygó és külső lengő ajtókat készítünk a speciális vevői igényekhez igazodva. Vállaljuk komplett járművek üvegezését.

Alumínium szerkezetű tolóablakaink több mint 25 éve bizonyítják időtállóságukat az ország különböző tömegközlekedési vállalatainál. Az elmúlt 11 évben már az új járművek gyártóihoz a kabin-, felépítmény-, busz és vasúti járműgyártás területére is szállítunk a termékeinkből.

Tömegközlekedési kiegészítő eszközök

Számos egyedi termék (vezetőállás leválasztók, belső vasúti bútorok pl. asztalok, lépcsők) került ki a vállalattól és járult hozzá az utasok kényelméhez és biztonságához. Egyedi vevői igények alapján a legkülönbözőbb alkatrészek legyártását is vállaljuk.