A METAL 99 Fémszerkezetgyártó és Szolgáltató Kft. vezetése és munkatársai teljes mértékben elkötelezettek arra nézve, hogy termékeik és az általuk nyújtott szolgáltatások minősége megfeleljen a hazai és a fejlett európai elvárásoknak, amelyeket partnerei, a munkaerőpiac és a társadalom elvár. Minden intézkedéssel arra törekszünk, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsuk, amely megfelelő hátteret nyújt a minőségi munkavégzéshez. 

minőségpolitika, metal99, metal 99Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Üzletpolitikánk alapvető eleme, hogy szolgáltatásainkat gyorsan, optimális áron és magas színvonalon végezzük, a vállalási határidő betartásával. Ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése érdekében kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot alakítunk ki és tartunk fenn beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal. Ennek értelmében folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat, melyek meghatározzák a termék és a szolgáltatások színvonalát.

Bevezettük és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványoknak megfelelő irányítási rendszereket. Kialakítottuk a DIN EN 15085-2 és a DIN EN ISO 3834-2 szabványok követelményeinek való megfelelést, melyek elengedhetetlenek a szakma modern elvárasai szerint.

Tudatában vagyunk annak, hogy üzleti értékeinket szolgáltatásunk minőségi színvonala a szakembereink tudása és szakmai tapasztalata jelenti, ezért arra törekszünk, hogy a METAL99 Kft.-nél dolgozó szakemberek versenyképessége növekedjen, megállják a helyüket nem csak az országon belül, hanem nemzetközi összehasonlításban is. Ennek érdekében folyamatosan tanfolyamokon vesznek részt, illetve elismert oktatókat hívunk meg előadást tartani.

Tevékenységünket úgy hajtjuk végre, hogy a természetes és az épített környezetre a lehető legkisebb negatív hatást váltsuk ki, törekszünk a természetbarát technológiák és segédanyagok felhasználására, energia fogyasztásunk minimalizálására.

Hosszú távú célunk, hogy megőrizzük vezető szerepünket, melyet a tömegközlekedési alkatrészek gyártásának területén vívtunk ki. Ennek érdekében továbbra is csak kiváló minőségű alkatrészeket, elfogadott beszállítóktól vásárolunk, akik képesek eleget tenni elvárásainknak.

Törekszünk arra, hogy olyan hatékony minőségirányítási rendszert működtessünk és folyamatosan fejlesszünk, amely garantálja, hogy termékeink és szolgáltatásunk állandó, kifogástalan minőségben, folyamatosan fejlesztve biztosítsa megrendelőink megelégedettségét.

Erősíteni kívánjuk jelenlétünket az európai piacon, ezért újabb és újabb termékek előállításával bővítjük kínálatunkat. Munkatársainkat folyamatosan arra ösztönözzük, hogy legyenek fogékonyak az új eljárások, technológiák felé.

Az új termékek gyártásának kidolgozása során, a jövőben is nagy gondot fordítunk az elfogadható műszaki és gazdasági feltételek mellett, a gyakorlatban alkalmazható és a leghatékonyabb a környezet egészének magas szintű védelme szempontjából legjobb technológiák alkalmazására.

TANÚSÍTVÁNYAINK

ISO 9001 és 14001 tanúsítvány

MSZ EN 15085-2 tanúsítvány

MSZ EN ISO 3834-2 tanúsítvány

DIN 6701-2:2015 tanúsítvány

Műszaki engedély

Minőségirányítási rendszer (QMS) jóváhagyás

Integrált politikai nyilatkozat